~ Naruto: Element's Chronicles ~

PříjemPortálCalendarFAQUživatelské skupinyRegistracePřihlášení
Kyubiho Slza se probudila, jeden z pěti Elementárních Kamenů ukázal svou moc, copak to způsobí ve světě a co se stane, až se probudí všech pět kamenů?! Povede se vám odvrátit zkázu tohoto světa, či budete pouze nečinně přihlížet?!

Share | 

Seznam Zbraní

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorZpráva
Noctis Lucis Caelum™
Administrátor
Administrátor

Počet Příspěvků: 2326
Věk: 16
Pohlaví: Male

PříspěvekPředmět: Seznam Zbraní   December 30th 2011, 12:44

First topic message reminder :

SEZNAM ZBRANÍ

Úroveň: C+
Popis: Úkol této mise je v podstatě celkem jednoduchý a teoreticky by v průběhu mise ani nemuseli být žádné problémy. Jedná se o něco těžší C-rank misi. Vaším úkolem bude zajít do menší vesnice vzdálené od Sancta zhruba dva dny cesty, tato vesnice je jedna z výchozích vesnic, která dodává zbraně pro shinobi do Sancta, vaším úkolem bude přinést ze Sancta seznam zbraní, které se mají vytvořit (byl přiložen ke svitku) a z vesnice přinést celkem šest zbraňových svitků obsahujících vždy určité typy zbraní. Je pravděpodobné, že na vaší cestě se vás pokusí někdo přepadnout a svitky získat, jak cestou do vesnice, tak cestou z vesnice, proto buďte ostražití a dávejte si pozor.

Tým: Krumla (Darui Mikahiro), Keiko Lysea (Sawaii Hitomi), Kataro (Ikatsu Rokuro)

Odměna: 1000 EXP, 2000 Ryo
Návrat nahoru Goto down
Zobrazit informace o autorovi http://narutochronicles.forumczech.com

AutorZpráva
Krumla
Aktivní Hráč
Aktivní Hráč

Počet Příspěvků: 549

PříspěvekPředmět: Re: Seznam Zbraní   January 22nd 2012, 19:19

Darui

Yare yare, jak na vás bla bla bla bla.. zamumlal som mierne posmešne pri čom som si prezeral banditov ktorý sa okolo nás vynorili. Bolo ich celkom dosť no skôr než by ma to malo zastrašiť, ma to ešte viac napudilo. Tá aréna ktorú vytvoril tomu všetkému dodávala taký, nadnesený pohľad.. cítil som sa ako nejaký hrdina v boji proti nesmiernej presile silných súperov. Už tomu chýbala len nejaká ľahko odetá panna ktorá by ma po tom všetkom čakala v nádherných závojoch.. ehm.. začínam fantazírovať.. potriasol som hlavou no to už na nás leteli zo všetkých strán kunaie a iné projektily nebezpečného tvaru. Z jednej strany to ten týpek vykryl všetko pomocou nejakej vodnej vlny a keďže by ho odzadu zopár projektilov sundalo, tak som radšej priskočil k nemu a začal som ich odrážať mečom. Pochopiteľne som nebol žiadny sebevrach a nemienil som nič schytať namiesto neho. Keby toho začalo byť hrozne veľa, a ja by som si bol istý že to všetko neodrazím tak by som jednoducho uskočil a poskakoval po aréne ako blázon. Tiež ma neskôr zarazil výbuch ktorý nastal o niečo za mnou no dúfal som, že to mal na svedomí niektorý z mojich týmových kolegov.
Návrat nahoru Goto down
Zobrazit informace o autorovi
Noctis Lucis Caelum™
Administrátor
Administrátor

PříspěvekPředmět: Re: Seznam Zbraní   January 23rd 2012, 19:24

GM

Hehe... ozvalo se směrem, kam Sawaii ještě před několika sekundami vyslala svého inkoustového ptáka z výbušným lístkem na zádech, mohli jste vidět toho muže, jeho tělo nabralo tmavší barvu, jako by kamennou a celkově jste mohli pozorovat, že jeho postava jaksi zmohutněla ve vašich očích. Po dopadu té techniky od Sawaii se jeho tělo změnilo opět do původní lidské podoby, očividně použil jakousi zvláštní techniku zemního elementu k tomu, aby své tělo velice efektivně uchránil před nebezpečím onoho výbuchu, jaké pro vás však bylo obrovské překvapení, když se ve chvíli toho výbuchu začali všichni bandité rozpadat na bláto, bahno a celkově kameny a zeminu, pravděpodobně to bylo pouze nějaké velice mocné klonové jutsu, ale při narušení soustředění toho muže se muselo rozpadnout, protože přece jen negace tak mocného výbuchu jako dokáže vytvořit výbušný lístek není zrovna nejmenším počinem Hmm? Ale noták, s váma není žádná nuda lidi... čekal jsem, že mé klonové jutsu vydrží alespoň ještě do dob, než se jednoho z vás zbavím, teď to kvůli vám budu mít podstatně těžší, ale co už, o důvod víc, proč nenechat ani jednoho z vás naživu- dodal muž usměvavě, s posledními slovy o tom, že nenechá ani jednoho z vás žít se mu mírně zalesklo v očích, někdo by to mohl nazvat jiskrou naděje, pro tohoto muže to však znamenalo, že jde odteď do tohoto souboje naplno a bez okolků.

______________________________________________________________________________________________________________

Naposledy upravil Noctis Lucis Caelum™ dne January 24th 2012, 20:27, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Very Important Person
Very Important Person

Počet Příspěvků: 517
Věk: 15
Pohlaví: Female

PříspěvekPředmět: Re: Seznam Zbraní   January 24th 2012, 00:17

Sawaii Hitomi

Do fasa! Ta technika se mi nelíbí a něco mi říká, že bratr mi o ní už jednou vyprávěl...Jenže kdo by poslouchal ty jeho historky, které si stejně jen dokresluje, aby byl za frajera...Aaah, ale měla jsem ho radši poslouchat lépe, sakra! Nadávala jsem na sebe v duchu, protože jsem věděla, že tuhle nebo alespoň hodně podobnou techniku mi bratr popisoval v jednom ze svých příběhu z misí, snažila jsem se zachytit alespoň každý důležitý detail té podivné přeměny. Proč tak nezůstal? Však by ho to neustále chránilo nebo ne? Spíš mu to asi bere hodně chakry, to by se dalo dobře využít, jenže nemám tolik výbušných lístků, i když je můžu nakreslit, ty však nemají takový velký rozsah výbuchu jako ty pravé, ale mohlo by to stačit... Nenápadně jsem se pousmála a dívala se, jak se bandité mění na různé kameny, bláto a jiné přírodní materiály, rozhodně to muselo být silné jutsu, přeměnit například bahno na člověka, takže jsem začínala pomalu pochybovat o tom, že tato mise bude brnkačka. Yare yare, jak se tak na vás koukám, tak vám ta technika moc dlouho nevydržela...jak ubohé! Vyplázla jsem jazyk na nepřítele a přitom si odpočítávala vzdálenost mezi mnou a jím, potřebovala jsem to znám pro případ, že by se stalo něco nečekaného a já musela zakročit nebo pomoci týmovým partnerům, kteří se beze mě nedostali do vzduchu, sice by jim to nebylo asi příjemné, ale tentokrát to bylo snad jediné bezpečné místo. Poznámky o tom, že nenechá ani jednoho z nás naživu jsem si nevšímala, jelikož mi to přišlo vtipné, vlastně jsem si nikdy z takovýhle výhrůžek, podle mě to byla jen prázdná slova, avšak kdo ví, jak to bude s námi dál. Šest lvů mi v sekundě vyletělo ze svitku a obklíčilo nepřítele z každé strany, kde na něj všichni skupinově skočili, chtěla jsem jen, aby náš protivník byl dočasně zaměstnaný a mě si nevšímal, v tu chvíli, kdy se moje šelmy odrazily od země a vyskočily do vzduchu s úmyslem jakkoliv zranit toho muže, jsem si vytvořila jednoho sumi klona, který teď stál za mnou na ptákovi. Obě jsme si do ruky vzaly kunai pro případ, že by na mě něco vyletělo, věřila jsem tomu, že můj tým si mezitím v hlavě také určitě vymyslel nějakou strategii, jelikož já nebyla útočný typ, takže akce toho typu, který jsem tu teď vedla, mi byly silně proti srsti, jenže nouze je nouze a neměla jsem moc na vybranou...
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Aktivní Hráč
Aktivní Hráč

PříspěvekPředmět: Re: Seznam Zbraní   January 25th 2012, 15:14

Darui

Akonáhle výbuch zničil, nejakým spôsobom tých banditov. No chvíľku mi ešte trvalo kým som došiel na to že sú to klony. Vlastne sa vo mne otriasli dve zložky, no, prišlo mi to ako blbosť kvôli ich počtu, zároveň som však pochyboval že sa človek po smrti naozaj mení na hlinu. Rozmýšľal som či mám na neho naozaj zaútočiť alebo nie. Teda, pochopiteľne som proti nemu bojovať musel no v momente čo ho Sawaii obklopila tými svojimi kreslenými levmi a začala na neho útočiť, som radšej ostal stáť na mieste a čakal som ako sa jej útok vydarí alebo naopak. V ruke som sa začal pohrávať s rúčkou katany ktorú som stihol medzi tým vytiahnuť. Vyzeralo to tak že je to náš jediný súper, a ja som naozaj nemienil útočiť s hrozbou toho, že by som do chrbta dostal nejakú zablúdenú techniku od týmových parťákov.
Návrat nahoru Goto down
Kataro
Nováček
Nováček

Počet Příspěvků: 17
Věk: 17

PříspěvekPředmět: Re: Seznam Zbraní   January 25th 2012, 17:07

Ikatsu Rokuro

Pečlivě si kontroluji nepřítele, aby mi nic neuniklo. Po té náhle nepřátelé zmizli a zbyl jeden. Zřejmě to byli jen bahenní klony, které udělal ještě před tím než jsem přišel. Jak typické nás oklamat takovým starým, ale okázalým trikem. Když je tu už jen on tak bychom ho jako tým mohli dát. Ale jistě nám neukázal celou svoji sílu jinak by neměl ani důvod proč na nás útočit kdyby byl fakt slabej. Když Sawaii zaútočí se svými lvy tak se radši držím v zadu připravenej na jakkýkoliv útok. Kdyžtak i na to kdyby technika neuspěla a my to museli převzít.
Návrat nahoru Goto down
Noctis Lucis Caelum™
Administrátor
Administrátor

PříspěvekPředmět: Re: Seznam Zbraní   January 25th 2012, 18:41

GM

Hm? promluvil muž a pousmál se, jakmile zpozoroval techniku, kterou Sawaii použila, tak špičkou nohy nakreslil okolo sebe kruh a poté poskládal pečetě Doton: Kuchigane Doroshi (Element Země: Kruh Zemní Smrti) dodal muž a poté rukama praštil do země pod sebou, tak se ve chvíli začala mírně štěpit a praskat a jakmile byly všichni lvy blízko těla toho muže, tak přímo z čáry toho kruhu, který muž nakreslil vyjelo několik bodáků o délce dosahující až jednoho metru, které jedno zvíře po druhém zničily ještě předtím, než se vůbec mohlo stihnout dotknout toho muže Takže tě budu muset očividně donutit doletěl sem dolu! dodal Doton: Ten'nen-te (Element Země: Zemní Paže, ve chvíli, kdy toto dořekl ze země předním vyjel pár paží, které dělaly přesně ty pohyby jako onen muž. Jejich velikost dosahovala několik metrů a velikost dlaně mohla být dostatečně velká k tomu, aby doslova zaplácla člověka, muž se pousmál a máchnul rukou směrem dopředu, to způsobilo, že se obě dvě paže rozletěly směrem, kde stál Ikatsu a Darui ve snaze je zpacifikovat.

______________________________________________________________________________________________________________

Návrat nahoru Goto down
Kataro
Nováček
Nováček

Počet Příspěvků: 17
Věk: 17

PříspěvekPředmět: Re: Seznam Zbraní   January 26th 2012, 19:03

Ikatsu Rokuro

Sleduju celou situaci a ti lvi které vytvořila Sawaii bylo jeden po druhém poraženi. Sawaii se stále vznášela ve vzduchu ačkoliv jí chce ten chlap dostat. My se ted však musíme postarat o sobě nebo to nepřežijem. Hodím na toho chlápka úšklebek když se chystá zaútočit. Rychle vemu drát a zhruba 5 kunaiů s výbušnými lístky. Připevním je snadno na drát a nyní mám zbraň vytvořenou. Když po mě sápe jeho kamennýma rukama tak jsem připraven na protiútok. Roztočím drát a hodím ho roztočeně po jeho ruce, která dokáže tu ruku obmotat. Když tam je tak už stačí je všechny odpálit naráz. " Katsu" Nastane velký výbuch.
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Aktivní Hráč
Aktivní Hráč

PříspěvekPředmět: Re: Seznam Zbraní   January 30th 2012, 19:30

Darui

Pozeral som sa na techniku tej.. kamennej ruky. Prišla mi celkom vtipná, popravde som nevedel čo s tým chce robiť. Možno si chcel zahrať nejaký veľký tenis alebo podobne. Už mu chýbali len loptičky ale tými sme kľudne mohli byť mi. Ako Ikatsu spacifikoval jednu z rúk tak som len sústredil chakru do katany a rozbehol som sa proti nepriateľovi. V zornom poli sa na mňa pri tom rútila ďalšia z rúk. Keďže som na držanie katany nepotreboval dve ruky tak som len jednou z nich zašiel do vrecka, znova som ju vytiahol no na prvý pohľad som v nej nič nemal. Mal som však v dlani schovaný výbušný lístok ktorý som zatiaľ nechcel vystavovať. Kirikae ! skríkol som a v momente mi katanou prešla raitonová chakra v dosť veľkom na to, aby som mohol v prípade núdze zdemolovať tú druhú kamennú ruku aj s, no typoval som hocijakou technikou dotonu ktorú by na mňa poslal.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Very Important Person
Very Important Person

Počet Příspěvků: 517
Věk: 15
Pohlaví: Female

PříspěvekPředmět: Re: Seznam Zbraní   January 30th 2012, 21:35

Sawaii Hitomi

Jakmile jsem zahlédla bodce, které postupně zničily všechny sumi lvy, tak jsem se s ptákem pouze vznesla opět do výše, aby mi nakonec neporušil ještě mé létající zvíře, zřejmě mě chtěl jakkoliv donutit slétnout dolů, jenže takovou radost jsem přeci nepříteli udělat nemohla. Jdeme na to? Mrkla jsem na svého klona, kterého jsem chytla za ruku, roztočila a hodila do vzduchu, nakreslila jsem pomocí techniky Choujuu Giga inkoustového ptáka, na chlup totožného s tím mým, aby bylo těžší rozpoznat, která z nás je ta pravá a poslala ho nahoru, aby zachytil klona. Zatímco byl náš nepřítel zaujatý bojem dole, jsem si na svitek nakreslila dva hady, následně je nechala zalézt do zadní kapsy, kde se stočili, aby zabrali co nejméně místa, jelikož jsem tam toho měla už požehnaně. Můj klon mezitím kroužil pár metrů nad tím chlapem, házel na něj ze shora shurikeny a kunaie, přičemž já se přesunula na stranu týmových parťáků, kde začala kreslit jednu ze svých silnějších technik, chtěla jsem se ho už nějak zbavit, jenže na tohle jutsu jsem potřebovala čas, který mi měl zajistit právě klon nahoře...
Návrat nahoru Goto down
Noctis Lucis Caelum™
Administrátor
Administrátor

PříspěvekPředmět: Re: Seznam Zbraní   February 4th 2012, 12:33

GM

Hmm? Takže vy takhle dětičky? řekl muž, jakmile jednu z rukou zničilo několik výbušných listků a druhou z ruk projel meč nabitý bleskovou chakrou, který ji rozpůlil na dvě a tak úplně zničil, respektive ruka zanikla Budu na to muset jinak, tohle nikam nevede, jsou to sice jenom usmrkaní Genini, ale když spojím počet a sílu jejich technik, tak by to sedlo na kdejakého Jonina pomyslel si muž, v hlavně se mu již zrodil plán, už věděl moc dobře co udělat, aby se mu povedlo genini porazit, potřeboval jen jistou techniku s přípravou Doton: Kyūdo Kangoku (Element Země: Náhlé Zemní Uvěznění) vykřikl a praštil rukou do země pod sebou, v tu chvíli vyjely okolo něj a těch dvou geninů na zemi kamenné sloupy a mezi nimi se ze shora dolu začalo lít bláto, které následně ztuhlo a tak utvořilo něco jako stěnu, stejně tak se stalo i na stropě, aktuálně ti dva společně s Joninem byly uzavřeni v zemní kopuli, nemluvě o tom, že tam nebyl zdroj světla a vzduchu, takže to musel použít rychle. Byl mistrem zemního elementu, takže alespoň částečně tušil, kde se jeho nepřátelé nacházejí za pomocí pro klasického shinobi necitelných tlakových vln, které vydával každý jejich pohyb Doton: Gansetsukon pomyslel si a v jeho ruce se zformovala tyč z Dotonu, hodlal je oddělat zbraní.

Návrat nahoru Goto down
Krumla
Aktivní Hráč
Aktivní Hráč

PříspěvekPředmět: Re: Seznam Zbraní   February 11th 2012, 16:32

Darui

Akonáhle sa okolo nás vytvorilo niekoľko dotonových stĺpov, či bodcov.. a uzavreli nás do nejakej kupoli. Ocitol som sa v tme. Trocha hlasnejšie som preglgol a radšej som zrušil prívod chakry do meča, tým som prerušil aj techniku. V tejto tme som práve vďaka tomu totiž svietil ako nejaká svetluška. Začal som opatrne chodiť niekam, proste som prešlapoval z nohy na nohu a snažil som sa v tme niečo rozoznať. Rozmýšľal som nad svojimi možnosťami. Nakoniec však zvíťazil celkom primitívny spôsob ako sa odtialto dostať.. no.. vysekať sa. Bol to síce risk ale pevne som dúfal že som aspoň taký rýchly, ako je aj shinobi ktorý je oproti nám. Tiež tu išlo dosť o náhodu. Proste som dúfal že nenabehnem priamo na neho. Preto som si typol smer, kde sa pred tým nachádzal a obrátil som sa niekam doboku. Kirikae ! sikol som znova pri čom som meč pridržiaval pred sebou. V tom som sa rozbehol, čo najrýchlejšie dopredu. Meč mi vďaka iskreniu vyvíjal aké také svetlo ktoré.. však popravde nebolo nič moc. Videl som ani nie meter pred seba no aj tak by mi to malo stačiť. Mal som v pláne dobehnúť až k okraju a no, vysekať sa z tejto techniky.
Návrat nahoru Goto down

Seznam Zbraní

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 4 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Naruto: Element's Chronicles :: Kontinent: Světlá Říše :: Herní Místnost :: Mise-