|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Noctis Lucis Caelum™ Administrátor

Počet Příspěvků: 2400 Věk: 17 Pohlaví: 
 | Předmět: Město Celestus (Archiv) January 8th 2011, 23:35 | |
|   Celestus je obrovské město v Yami no Kuni a samozřejmě hlavní město celé Temné Říše. V Celestu též sídlí vůdce kontinentu, jeden ze dvou bratrů Caelum. Jak již bylo řečeno, Celestus se nachází v Yami no Kuni přímo uprostřed kontinentu, je tak dokonalým hlavním městem. Jeho rozloha je obrovská, jen centrální část Celestu s náměstím a radnicí je mnohonásobně větší než klasické vesnice. Celestus je svým postavením velice zvláštní město, protože vlastně stojí na zřícenině předchozího hlavního města, které však zavalil sesuv půdy, dalo by se tedy říci, že Celestus je vlastně město vystavěné na městě. Do této podzemní části Celestu se aktuálně již nedá dostat ale praví se, že se tam skrývá obrovská tajemství celé Temné Říše, podle Celestu se to místo nazvalo Tenjōkai (天上界, Podsvětí Nebes) a již dlouhou dobu tam nevkročila lidská noha. Kvůli důležitosti je město samozřejmě patřičně opevněno obrovskými masivními zdmi a krom toho je ve vzdušném prostoru města unikátní bariéra, která upozorní na příslušného narušitele. Celestus se právě kvůli jeho neskutečné rozloze dělí na několik částí, a to jsou konkrétně: Klanová Čtvrť, Centrální Náměstí s Věží, Obchodní Čtvrť, Obytná Čtvrť a Tréninkové Prostory.
Naposledy upravil Noctis Lucis Caelum™ dne March 9th 2012, 21:39, celkově upraveno 1 krát |
|
 | |
reiDy' Aktivní Hráč

Počet Příspěvků: 353 Věk: 19 Pohlaví: 
 | Předmět: Re: Město Celestus (Archiv) January 8th 2011, 23:45 | |
| Kadaj
Asi... protože jste mě málem zajeli, a tohle si nenechám líbit. Buď rád že ještě žiješ. . Řekl jsem temným hlasem a díval se na něho, svůj meč jsem pevně ztisknul a čekal co z něho dalšího vypadne. |
|
 | |
Sadatake Arakida Aktivní Hráč

Počet Příspěvků: 369 Věk: 19 Pohlaví: 
 | Předmět: Re: Město Celestus (Archiv) January 9th 2011, 00:13 | |
| Jun´ichi Zobudil som sa na nejaký otras a začul som niečo čo znelo ako hádka vyliezol som z voza zoskočil a všimol som si Tamotsa a nejakú osobu Čo sa deje Tamotsu? Nejaké problémy ? vtedy som si všimol v akom stave je náš voz Čo sa to sakra stalo ! pozrel som na toho cudzinca nie veľmi príjemným pohľadom a stál som blízko vozu . |
|
 | |
reiDy' Aktivní Hráč

| Předmět: Re: Město Celestus (Archiv) January 9th 2011, 00:37 | |
| Kadaj
A... ? je mi jedno, jestli jste někoho přejeli nebo ne, prostě se mi nelíbíte a tím to hasne.. Řekl jsem opět temným hlasem, a čekal zdali si vůbec uvědomí co udělal. |
|
 | |

| Předmět: Re: Město Celestus (Archiv) January 9th 2011, 00:41 | |
| Jun'ichi Pozrel som na Cievku a potom na toho druhého ninju siahol som do voza odkiaľ som vitiahol svoju vychádzkovu paličku stále som pozeral do očí tomu ninjovi a pomaly som kráčal smerom k nemu pri čom som spustil Tak ak mal takýto pocit ja mám pocit že náš voz veľmi rád opraví. Ale jednu vec sa mu už opraviť nepodarí a to že nás zobudil. Ako ja som sa vyspal ale Zoki si chcel ešte nejakú tú chvíľku zdriemnuť. Tak by som na jeho mieste makal a opravil ten voz. Hovoril som smerom k tomu cudzincovi no slova smerovali k Tetsuovi A to že sa ty sa nepáčiš mne môj zlatý fialový oranžový tyrkysový tak radšej makaj skôr ako ma naštveš. zavrčal som na neho |
|
 | |
reiDy' Aktivní Hráč

| Předmět: Re: Město Celestus (Archiv) January 9th 2011, 00:44 | |
| Kadaj
Hahahahaha ... Zasmál jsem se na hlas, Ty si jako vážně myslíš že vám to opravím ? Tak to jseš na omylu... s tím si běž někam. Řekl jsem mu. |
|
 | |

| Předmět: Re: Město Celestus (Archiv) January 9th 2011, 00:49 | |
| Jun'ichi - Zoki Zastal som a pozrel som na neho Takže on nám neopraví náš voz ktorý on zničil tak toto je sila.Čože tento bastar* nám zničil vôz . Ty špina zmizni to opraviť lebo ma naštveš a prisahám že ťa vykastrujem a vlastne ty už kastrovaný si . No tak Zoki takto kruto nie . preniesol som viac menej monológ a vrhol som jeden kunai ktorý mu smeroval priamo na krk. |
|
 | |
reiDy' Aktivní Hráč

| Předmět: Re: Město Celestus (Archiv) January 9th 2011, 00:53 | |
| Kadaj
Už při tom jeho trapným " proslovu " jsem složil pečeť, a proměnil jsem se na jiskry. Ty jeho trapné bláboli nikoho nezajímaj... Pomyslel jsem si, a díky jiskrám jsem se přemístil pryč. ( CCA 50 metrů od nich.) |
|
 | |

| Předmět: Re: Město Celestus (Archiv) January 9th 2011, 00:58 | |
| Zoki Pozeral som ako zmizol a začal som nadávať Ten bastar* hajz** skur**syn manták jeden vychcaný vraj Ninja a ani voz by nedokázal opraviť ja si ťa nájdem a prisahám že s tvojho jazyka si urobím peňaženku ty hovado nevystaté predpotopné odhnité syfilisované aby ťa sto konských *cenzura*** fáralo do riti ty teplý mamrd nájdem si ťa ty hovno ty regiment kur** len počkaj zbabelec akýsi. vrieskal som tam ako zmyslov zbavený |
|
 | |
reiDy' Aktivní Hráč

| Předmět: Re: Město Celestus (Archiv) January 9th 2011, 01:00 | |
| Kadaj
Trapák... jeho držka jede víc, jak ten vůz. Tak proč pro opravu nedá svojí držku... Pomyslel jsem si, když jsem byl daleko tak jsem si zasunul katanu do pouzdra a šel dál. |
|
 | |
|